Maak een afspraak
Glow

The essence of beauty

Beauty is subjectief maar iedereen wil er op haar/zijn unieke manier mooi uitzien. Er goed uitzien en je ook goed voelen is een gelukzalig gevoel en dit stralen we ook uit.

Naar deze glow moeten we dagelijks streven en daar willen wij jou zeer graag mee helpen. Stap bij ons binnen en we gaan iedere klant op een persoonlijke manier mooi maken in een huiselijke sfeer. We zorgen voor een zalige me-time met een behandeling op maat.

 • Miglot parfum
 • Glow Team
 • Facial care

  De winter zit er weer aan te komen, het perfecte moment dus om je huid de ultieme bescherming te bieden die het nodig heeft. Een gelaatsverzorging is de leukste manier om de huid een boost gegeven en van top tot teen te ontspannen.

 • Brows

  Remember that youʼre never fully dressed without your brows! Wij bieden tal van behandelingen aan om de wenkbrauwen te verwennen. Brow Art, Henna Brows, Microblading, Powderbrows, Ombre Brows, Microshading & Brow Lamination.

  Wil jij ook jouw brows on fleek? Ontdek het hier!

 • LPG

  Het lichaam of het gezicht strakker en gezonder maken kan met de nieuwste techniek LPG Endermologie. Danzkij het vernieuwd toestel strijken we cellulitis & striemen glad, verminderen de rimpels, drijven vocht af en geven de huid een echte detox behandeling.

  Bekijk het aanbod voor het lichaam en voor het gezicht!