Brows
Behandelingen

Brows

 • Door de jaren heen hebben Glow en Kim zich gespecialiseerd in het plaatsen van permanente make- up met daaruit vloeiend een passie voor wenkbrauwen. Microblading en alle varianten naar wens en type van klant en gezicht zijn onze specialisatie.

  Wenkbrauwen geven uitstraling aan het gezicht. Zeer veel dames onder ons hebben te kampen met onvolmaakte of in het ergste geval geen wenkbrauwen. Ten gevolge van verkeerd epileren of haaruitval hebben we asymmetrische wenkbrauwen, te weinig haartjes of haartjes op de verkeerde plaats. Ook te lichte haren bij blonde dames kunnen leiden tot gebrek aan expressie in het gezicht.

  Voor alle brow issues hebben we een oplossing! We moeten daar niet leren mee leven! We hebben een aantal methodes die Brows on Fleek als resultaat kunnen geven.

  Ieder van ons heeft zijn eigen visie van hoe een perfecte wenkbrauw er zou moeten uitzien en wat past bij onze persoonlijkheid en ons gezicht. Een keuze maken naar de juiste techniek of stijl is voor iedereen anders. Er is geen van onderstaande methodes de beste; enkel deze die het best is voor JOU.

 • Hires Glow WAL5668
  • Brow art

   Na het bespreken wat de verwachtingen zijn en wat de mogelijkheden zijn gaan we aan de slag. Eerst worden de wenkbrauwen symmetrisch gemeten door middel van browmapping.

   Daarna gaan we de wenkbrauwen gaan slapen met wax en pincet en gaan we de haartjes eventueel ook gaan trimmen. De wenkbrauwen worden ook gekleurd naar wens en met verf die tot 3 weken op de haartjes blijft. Er wordt zeer precies gewerkt zodat ook de donshaartjes verdwenen zijn en de brows on fleek zijn!

   Ook een naturelle resultaat kan perfect. Er wordt afgewerkt met de huidvriendelijke minerale brow make-up van Mii cosmetics. Bij een Brow art Plus kunnen ook haartjes worden bijgeplaatst die tot een week blijven zitten. Perfect bij feest make-up om de wenkbrauwen snel en tijdelijk wat voller te maken.

  • Henna Brows

   Henna is het ideale product om op een natuurlijke manier je wenkbrauwen in de verf te zetten. Het verschil met gewone wenkbrauwkleuring is dat henna zich hecht op de huid tussen de haartjes waardoor je de illusie van meer volumineuze wenkbrauwen creëert.

   Henna Brows zijn aangewezen voor degene die iedere dag poederen of mensen met pigmentverlies, grijze haren of als voorbereiding op een microblading. Henna blijft tot 2 weken op de huid en 4 weken op de haartjes. Het resultaat is een mooi make-up effect!

  • Microblading

   Wie niet meer iedere dag met potlood of poeder aan de slag wil is zeker gebaat met microblading. Met deze methode werken we niet met een apparaat maar met een manuele pen. Kim gebruikt daarvoor een steriel mesje (blade) om haarfijne sneetjes in de opperhuid te maken die opgevuld worden met kleurpigment die identiek is aan de huidige haartjes of net iets donkerder bij zeer lichte haartjes. Dit geeft een vollere, gedefinieerde wenkbrauw als resultaat.

   Microblading ziet er echt en zeer natuurlijk uit. Microblading blijft ongeveer 1 tot 1,5 jaar afhankelijk van de huid. Zoals bij alle methodes vervaagd dit sneller bij een vette huid.

  • Microblading en shading techniek - Microshading

   Deze combo is de microblading in combinatie met een shading techniek die een ombré of volledig voller effect geeft. Kim gebruikt daarbij ook de manuele pen maar met een ander mesje die waarmee een schaduweffect gecreëerd wordt.

   Dit wordt vaak gekozen om meer opvulling te krijgen bij mensen met weinig of geen haartjes of wie een iets voller resultaat wil dan bij microblading.

  • Powder Brows

   Een waterproof brow kan ook met de powdertechniek! Deze techniek is voor ieder huidtype geschikt aangezien dit een zeer zachte techniek is voor de huid en deze niet beschadigd.
   In tegenstelling tot microblading vervaagt deze poedertechniek egaal. Dit zorgt er ook voor dat we na een touch up terug een identiek resultaat kunnen bekomen.

   Voor deze techniek gebruikt Kim een elektrisch gestuurd apparaat. Doordat het pigment machinaal wordt ingebracht is dit iets dieper in de huid en blijft deze 2 à 3 jaar.

   We kunnen kiezen voor een soft powder look maar ook voor een intense make up look.
   Ook de ombre brow kan bekomen worden met een strak afgelijnd resultaat.

   Let op dit is geen vervanging van een hevige wenkbrauw make up. Make up ligt OP de huid en met de poeder brow techniek gaat het pigment IN de huid. Na de genezing vervaagd het pigment slechts 30 à 40 %.

  • Nieuw! Browlamination

   Brow lamination is dé nieuwste wenkbrauwtrend en wij zijn trots deze behandeling reeds te kunnen aanbieden als een van de eersten!

   Brow lamination of browlifting helpt je een uniforme en volle wenkbrauwvorm te krijgen.
   Dit is dé ultieme oplossing voor wenkbrauwen waarvan de haartjes een verschillende groeirichting volgen. Met deze behandeling kunnen we de wenkbrauwharen op een bepaalde manier fixeren om jou de gewenste vorm en vooral vollere look te bieden.

   Deze behandeling lost het warrige wenkbrauwprobleem op, creëert volume terwijl ze mooi in vorm blijven en dit voor ongeveer 4-6weken.

 • Er kan steeds een afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek zodat je alle info kan krijgen en we samen kunnen bespreken wat de beste techniek is voor uw wenkbrauwen. De nazorg voor alle wenkbrauwbehandelingen worden zorgvuldig meegedeeld tijdens en na de behandeling. Er is een weekje nazorg nodig om een mooie genezing te hebben en een mooi resultaat te bekomen. We garanderen ook een uiterst hygiënische manier van werken en omgeving met steriel materiaal. Kim is al 10 jaar gespecialiseerd in permanente make up. Nog steeds gaat ze op bijscholing door internationale firmaʼs om up to date te zijn met alle nieuwste technieken en producten.

  • Kim Vangaver