Maak een afspraak
Huidanalyse hero

Huidanalyse

 • De huid is een uiterst persoonlijk iets. Het is dan ook belangrijk die goed te verzorgen met de juiste producten voor jouw huidtype.

  Voor de gelaatsverzorging starten we met een nauwkeurige huidanalyse om te zien welke behandeling bij jou past. Dankzij de expertise van onze huidspecialistes Maxine & Kim, krijgt jouw huid DE verzorging die het nodig heeft.

  Met het nieuwe huidanalysetoestel van MoreMe kunnen we de huid grondig analyseren aan de hand van 10 verschillende scans. Hiermee zien we de meest voorkomende huidproblemen zoals pigmentatie, onzuiverheden, huidverslapping, vocht, acné, rimpels, etc.

  Huidscans
  DE SCANS
  1. Daglichtmodus
  2. Polarisatiemodus
  3. Textuur modus
  4. UV modus
  5. Wood’s licht modus
  6. Verouderingsmodus
  7. Sensitiviteitsmodus
  8. Melanine modus
  9. Hyperpigmentatiemodus
  10. Zwart-witmodus

  Dankzij deze scans kunnen wij gericht een behandeling opstellen die geschikt is voor jouw huid. Met dit toestel zien we ook de evolutie van de huid door op een later moment een nieuwe scan te nemen. Een luxe waarvan je niet wist dat je het nodig had!

  Huidanalyse

  Na de verzorging geven wij een persoonlijke skincare fiche mee met advies over welke producten geschikt zijn voor thuisgebruik en de aanbevolen routine.It's time to glow