Shutterstock 470042189
Behandelingen

Lashes

 • Lash lifting
 • De LVL lash liften is een lifting en kleuring van je eigen wimpers zonder valse wimpers aan te brengen. In slechts 1 behandeling van slechts een goed uur heb je resultaat die 8 weken blijft. Met deze lash lifting cre.er je een mooie krulling en een intense blik zonder het aanbrengen van mascara. Je kan zeker nog mascara aanbrengen en door de lash lifting gaat dit een flink stuk makkelijker en heb je nog extra effect.

  Wil je geen bijwerking en onderhoud zoals bij valse wimpers dan is de lvl lash lift de perfecte oplossing!

  • resultaat is tot 8 weken zichtbaar
  • de wimperkrultang in de vuilbak
  • geen nazorg en bestand tegen water
 • Shutterstock 1209564106
 • Lash extensions
 • Wimperverlening of lash extensions worden gebruikt om het volume, lengte, krullen en dikte van natuurlijke wimpers te verbeteren. De verlengingen kunnen zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder nerts, synthetisch, mensenhaar of paardenhaar.

  Er wordt gewerkt met de topkwaliteit wimperextensions van het merk Lash Extend voor het beste resultaat! De extensions zijn zachter en flexibeler dan andere synthetische wimperextensions, welke een mooie en natuurlijke uitstraling geeft. Vooraleer we van start gaan kijken we naar de bestaande wimpers en wat je graag als resultaat zou willen zien. Na deze intake weten we welke wimpers aan jou verwachtingen zullen voldoen.

  Een nieuwe set wimperverlenging duurt ongeveer twee uur. Er zijn 2 verschillende technieken en soorten:
  De 'one by one' techniek en de 3D volume techniek (ook wel russian volume genoemd).
  Bij de 'one by one' techniek worden de wimperextensions één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciale lijm.

  Bij de 3D volume techniek kan met tot 9 wimpers per wimperhaar bevestigen waardoor je mooie en volume wimpers krijgt. Deze methode is niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes en blijven circa 5-6 weken zitten, afhankelijke van de natuurlijke groei van jouw eigen wimpers. Na ongeveer 3 tot 4 weken is een refill aanbevolen voor een optimaal resultaat. Zit er langer tijd tussen dan 4 weken dan heb je terug een nieuwe set nodig.

  Na de behandeling bespreken we aftercare en geven we een naverzorgingsfiche mee.