Hero
Behandelingen

Permanente make-up

 • Bij alle vormen van permanente make up wordt eerst een intakegesprek gedaan en gaan we samen alle voorzorg, gewenst resultaat en nazorg gaan bespreken. Alle zones waar permanente make up geplaatst wordt zijn in 2 beurten. U heeft al mooi resultaat na de eerst beurt. De 2de beurt of correctie van de permanente make up gebeurt tussen 1 en 3 maand. We garanderen ook een uiterst hygiënische manier van werken en omgeving met steriel materiaal.

  • Eyeliner

   Een lijntje aan bovenkant ooglid. De permanente make up wordt aangebracht in kleur en vorm naar wens en passend bij de ogen. Dat kan zowel zeer naturel in de wimperlijn als een iets vollere lijn betekenen die een kleine wing maakt.

  • Eyeliner advanced

   Een eyeliner die veel breder en een langere wing moet hebben.

  • Eyeliner met schaduwtechniek

   Aan het lijntje wordt een speciale schaduwtecniek gebruikt om een natuurlijk effect van oogschaduw of bepaalde breedte te creëren in de buitenste ooghoek.

  • Oogcontour

   Een eyeliner aan de bovenkant maar ook een kajal of fijn lijntje aan de onderkant van de ogen om een sprekende oogopslag te krijgen.

  • Lipcontour

   Met permanente make up gaan we met een fijn lijntje de lippen aftekenen om een mooiere vorm en een iets voller effect te bekomen. Dit kan zowel in een naturel lipkleur als iets meer gepigmenteerd.

  • Full lips

   Ook met permanente make up kunnen we een full lips gaan bekomen. Daarbij gaan we naast de contour ook nog de lippen volledig gaan inschaduwen. Ook deze vorm van permanente pigmentatie kan zowel naturel als meer gepigmenteerd om de lipstick te vervangen. We bekomen een prachtig resultaat van vollere lippen met op een zeer naturelle manier of we kunnen de lipstick die we meermaals per dag of avond moeten bijwerken in de schuif laten!

 • Medische permanente make up / dermopigmentatie
 • Wanneer borstkanker werd vastgesteld en nadat u een reconstructieve ingreep heeft ondergaan zal een tepeltatoeage de volgende stap zijn. Er bestaan verschillende technieken van borstreconstructie en bovendien verschillende technieken van tepeltatoeage. Samen met u kiezen we de gewenste kleur die het dichtst aansluit bij uw natuurlijke tepelkleur.

  Dankzij de speciale areola pigmenten werken we met verschillende kleuren. Om accenten en schaduwen te creëren en zo de natuurlijke tepel zoveel mogelijk na te bootsen, kunnen we ook beide tepels pigmenteren. Zo zal het verschil nauwelijks zichtbaar zijn. Het pigmenteren van de tepel is een heel belangrijke stap in uw proces, niet alleen visueel maar ook emotioneel!

  Alle naaldjes zijn steriel en wegwerp, de pigmenten zijn conform de Europese wetgeving.