Maak een afspraak

Relax & Detox

 • Met onze Relax & Detox facials willen we bij Glow vooral jou laten genieten van een heerlijk me-time momentje. Tijdens de behandeling gaan we de huid optimaal verzorgen met een anti-stress en zuiverende behandeling. Ontspan 100% in een rustgevende omgeving.

 • Face cabine
 • De behandeling is uiterst persoonlijk en op maat samengesteld. We werken met de beste producten van Germaine de Capuccini die tijdens een gelaatsverzorging een intensievere werking hebben met actievere bestanddelen. Na de behandeling kan er uiteraard producten aangekocht worden voor thuisgebruik om de huid te optimaliseren.

  Elke verzorging bestaat uit een dieptereiniging, het verwijderen van onzuiverheden, een massage van het gezicht, de decolleté en armen, een masker, serum en een dagcrème. Bij de Relax & Detox verzorging kunnen er extra behandelingen bijgeboekt worden indien gewenst.

  Onze classic & expert behandelingen:

  • Ligne Options Universe

   Een klassieke verzorging om het evenwicht te herstellen en schoonheid te bewaren. Naargelang huidnoden hydrateren, opspannen of zuiveren.

  • So Delicate

   Deze hypo-allergene behandeling bevat een mix van natuurlijke plantenextracten en het exclusief Defensief Complex om de gevoelige huid te kalmeren. Door de beschermende barrière te versterken, verhoogt So Delicate de tolerantie van de huid, zodat deze na verloop van tijd minder reactief wordt.

  • Royal Jelly

   Vol met antioxidanten en essentiële voedingsstoffen is Royal Jelly ideaal voor de vermoeide en gestresste huid. Poria Cocos en Royal Jelly-extract helpen de huid haar natuurlijke immuniteit tegen dagelijkse agressies te herstellen voor een stralende en gezonde teint.

  • Naturae

   Geformuleerd met extracten van ecologisch gecultiveerde planten waaronder Witte Thee Extract, één van de krachtigste antioxidanten uit de natuur, voedt, hydrateert en beschermt Naturae de huid op effectieve wijze. Een biologische en 100% natuurlijke verzorging.

  • Hydracure

   Door drie soorten hyaluronzuur te combineren met thermisch water uit een Japanse vulkanische bron, hydrateert Hydracure diep, herstelt en beschermt de huid die lijdt aan dehydratatie. Maakt de huid fris, zacht en comfortabel.

  • Excel Therapy O2

   Een intense verzorging dat huidbeschadiging door vervuiling en kunstmatig blauw licht voorkomt en herstelt. Excel Therapy O2 levert zuurstof tot diep in de cellen voor een gezonde, ontgiftende en stralende huid. Beschermt de huid tegen stress-veroorzakende milieuomstandigheden en vertraagt de veroudering.

  • Vitamine C+

   Deze geavanceerde anti-glycatie behandeling bevat Ume Extract om collageen schade, doffe toon en vroege rimpels veroorzaakt door overtollige suiker (glycatie) te verminderen. Extra vitamine C geeft de huid glans, vitaliteit en uitstraling.

   Voor het eerst wordt pure Vitamine C 6 keer doeltreffender dankzij het gepatenteerde HLG Nanopolymeer, dat de cellen diep vanbinnen voedt en zorgt voor een voortdurende
   afgifte van actieve bestanddelen.

  • Timexpert Rides

   Timexpert Rides is de ultieme oplossing om lijnen en rimpels te verminderen. Exclusieve actieve ingrediënten Tissualge Tech® en BTX Tripeptine® bestrijden dynamische en statische rimpels.

   Combineert zijn exclusieve formule met een energetische massagetechniek op basis van gezichtsyoga en gezichtscupping die de effectiviteit verbetert, de resultaten onmiddellijk versterkt en ze in de tijd verlengt.

  • SRNS

   Een krachtig all-round anti-ageing behandeling dat zorgt voor versteviging, rimpelvermindering, revitalisering, verbeterde pigmentatie en hydratatie. Timexpert SRNS bevat tot 60% actieve ingrediënten om de huid overdag en 's nachts te beschermen en te herstellen.

   Een unieke formule op basis van epigenetica. Dit maakt mogelijk wat tot nu toe ondenkbaar was in de cosmetica: de slapende genen terug op “ON” zetten, zodat ze optimaal proteïnen kunnen produceren.

  • Lift (IN)

   Een intelligente verzorging die de effecten van chirurgisch tillen nabootst, waardoor de slappe of doorzakte huid volume, lift en stevigheid krijgt. Timexpert Lift (IN) werkt in de huid, bij de wortel van het probleem, om de gezichtscontouren te herstructureren en te herdefiniëren.

   • De gelaatstrekken komen beter tot hun recht.
   • Rimpels worden minder zichtbaar. De gelaatsvolumes worden voller en opnieuw gepositioneerd.
   • Het gelaatsovaal krijgt strakkere vormen.
   • Volume, aanspannend en liftend effect.
 • Geen zorgen, je moet niet zelf kiezen! We bepalen samen aan de hand van een huidanalyse welke behandeling jouw huid nodig heeft.

It's time to glow