Maak een afspraak
7b7bd6d51f8d93bb774e3a4f29eceafa

MEGA LPG ACTIE !

 • Hoe krijgen we cellulite
 • We beginnen even met het team van 3 belangrijke stoffen die jouw huid natuurlijk verstevigen: collageen, elastine en hyaluron. Wanneer deze niet optimaal worden aangemaakt of werkzaam zijn krijgen we een ongelijke vetophoping of cellulite.

  Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt waardoor een vernauwing van de bloedvaten wordt veroorzaakt. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd.

 • Wat kan je doen tegen cellulitis?
 • Cellulite is gelukkig geen gevaarlijke aandoening en 1 op 3 vrouwen heeft hier last van. We schamen ons vaak en naarmate we ouder worden kan dit vaak op sommige plaatsen wat verergeren. Gelukkig kan je zelf zorgen om cellulitis tot een minimum te krijgen met sport, voldoende water drinken en vocht af te voeren d.m.v. thee en jawel LPG!

  LPG Endormologie, een Franse technologie kwam met de oplossing om sneller een strakkere huid te krijgen: fitness voor de huid.

 • Wat is LPG?
 • Zoals hierboven al vermeld is LPG fitness voor de huid, een bindweefselmassage. De slapende cellen worden wakker gemaakt waardoor de afvalstoffen in de huid sneller worden afgevoerd en je huid vanaf de 3e sessie zichtbaar strakker is.

  Met LPG kunnen we 70% van de plaatselijke vetten aanpakken en de sinaasappelhuid gladstrijken. Dit in combinatie met goed wandelen of sporten zorgt voor een snel resultaat.

 • Hoe werkt LPG bij Glow?
 • Glow is uitgerust met het allernieuwste toestel van LPG.

  De eerste keer kom je bij ons langs voor een Meet LPG. Dit is een kennismaking met jou, met ons en met het toestel. Tijdens dit uurtje doen we samen een intake gesprek, overlopen we jouw probleem zones, kijken we naar de huidtextuur tijdens een body analyse en krijg je een detox sessie van 30 min met het LPG toestel.

  Wanneer je je inschrijft op een 10 beurten abonnement krijg je jouw bodysuit ook gratis!

  Bij een 10 beurten abonnement plannen we de sessies in over een kleine 2 maanden. De eerste 6 beurten worden 2 x per week opgenomen, en hierna 1 x per week. LPG is zoals sporten en dien je ook te onderhouden. De meeste klanten opteren na het abonnement voor onderhoudsbeurten, 1 à 2 keer per maand om het resultaat het ganse jaar door te behouden.

  Aanvullend op LPG zijn er de crèmes, je krijgt voor en na elke behandeling ook telkens de gepaste crèmes aangebracht op de zones waaraan jij wil werken.

 • Tijdens de maand augustus en september doen wij een MEGA LPG ACTIE.
 • Het LPG pakket bevat:

  Meet LPG incl body suit
  10 Beurtenkaart (720 euro i.p.v. 800 euro)
  LPG Orange Peel crème
  LPG Glowing Crème
  LPG Flat belly tea
  LPG Sugar Control Sticks
  LPG Peau d'orange Sticks (14 dagen kuur)
  Sporttas of Yogamat

  Je krijgt hierbij de Meet LPG met je pakje gratis (t.w.v. 45 euro) + LPG thee (t.w.v. 30 euro) + Sugar Control sticks (t.w.v. 19.80 euro) en een sporttas of Yogamat (t.w.v. 45 euro)


  Normale prijs: 1017,80 euro

  PROMO PRIJS: 875 euro

  (klanten die reeds een meet LPG bij ons deden voorafgaand aan een abonnement krijgen nogmaals 45 euro korting en dus is de promoprijs 830 euro)


  Omdat dit een hap uit je schoonheidsbudget is kan deze promo in 2 of 3 keer betalen bij Glow.

  Wil jij nog in augustus opstarten met LPG? Boek dan telefonisch jouw Meet LPG afspraak in! 050 67 00 00

It's time to glow