Maak een afspraak
Beautydag

Personal Skin Plan

 • Geniet van vier gezichtsbehandelingen die jouw huid bevorderen aan een voordeligere prijs!

  De aangeboden behandelingen:

  LPG Full Face treatment
  Deze technologie stimuleert zachtjes de huid om de slapende cellulaire activiteit opnieuw te activeren. Zo worden de fibroblasten (de belangrijkste cellen van het bindweefsel) gestimuleerd om de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur te bevorderen. We gaan de huidstructuur in de diepte verbeteren. Het stimuleert de doorbloeding en zorgt voor afvoer van vetten.

  Professionele gelaatsverzorging op maat
  De behandeling is uiterst persoonlijk en op maat samengesteld. We werken met de beste producten van Germaine de Capuccini die tijdens een gelaatsverzorging een intensievere werking hebben met actievere bestanddelen. Elke verzorging bestaat uit een dieptereiniging, het verwijderen van onzuiverheden, een massage van het gezicht, de decolleté en armen, een masker, serum en een dagcrème.

  Microneedling
  Een esthetische behandeling die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuw collageen- en elastinevezels. De behandeling geeft efficiënte resultaten. Als gevolg daarvan neemt de productie van elastine, collageen I en IV en glycosaminoglycanen toe, die een verbetering in de kwaliteit en textuur van de huid genereren.

  NU VOOR €390 I.P.V. €500

  Onze skinexperte bespreekt samen met jou welke kuur (vier behandelingen) het beste is voor jouw huid te verbeteren!

It's time to glow