Maak een afspraak
Schermafbeelding 2022 05 17 092425

Summer Proof met Germaine de Capuccini

 • De zomer is in aantocht, de jaarlijkse vakanties naar de zon, terrasjes en uitstapjes naar de zee. Allemaal super heer-lijk! Heel belangrijk is wel om je huid voldoende te beschermen en te voeden met de juiste producten.

  Germaine de Capuccini, ons vast huismerk aan gelaat- en lichaamsverzorging, kwam dit jaar met een vernieuwde zonnelijn. Alle producten zijn te verkrijgen in handige pakketjes, combinatie zonnecrème en aftersun, CC emulsie enz...

  Leuk om weten is dat alle producten Ocean approved zijn. Op sommige exotische bestemmingen is het bij wet verboden om met zonnecrème de oceaan of zee in te gaan om dat er heel vaak chemische stoffen in de crèmes en olies zitten die de mooie onderwaterwereld vernietigen.
  Germaine de capuccini heeft hiervoor dus de ideale oplossing gevonden en er zitten geen schadelijke stoffen in voor de koralen en vissen in de zee.

  Bovendien werden alle producten gescreend volgens de Australische normen. Waarom de Australische? Van alle zonne-regels op onze aardbol heeft Australië de strengste wetgeving. Dus als je product hierdoor werd goedgekeurd zit je aan de top der zonnebescherming.


  Kies voor duurzame bescherming voor jezelf maar ook voor onze planeet. Waarom zou je nu nog twijfelen?


 • Schermafbeelding 2022 05 21 094104
 • De producten zitten in een handig en mooi toilettasje. Ideaal om te beschermen tegen de warmte tijdens jouw vakantie. Meerdere varianten mogelijk en verkrijgbaar op onze webshop.

It's time to glow