Maak een afspraak
Aesthetic

There will be some changes...

 • Lieve klanten,

  Deze zomer hebben wij niet stilgezeten. Er staan enkele veranderingen voor de deur. Onze focus op kwaliteit en service blijft natuurlijk ongewijzigd. Graag delen we deze nieuwigheden met jullie in onderstaande brief.

  Bij vragen of graag meer info, aarzel niet om ons te contacteren!  HELLO MAREN! MEET ONZE NIEUWE NAGELSTYLISTE

  Maren komt ons team versterken als nagelstyliste. Wij hebben haar reeds laten kennismaken met Glow, goed opgeleid en onze eigen nagels al toevertrouwd. Ze is voldoende getraind en wij hebben het volste vertrouwen in de kwaliteit en service van Maren! Deze jonge enthousiaste meid is alvast geslaagd voor het Glow-ingangsexamen.

  Vanaf oktober zal ze ons team vervolledigen en worden er ook bij haar afspraken vastgelegd. Maren kijkt er naar uit om jullie te leren kennen!


  ONZE SPECIALISATIES

  Kim - Permanente make up
  Naturelle schoonheid staat voor mij voorop! Binnenin de tak (semi) permanente make up is er de laatste jaren een enorme groei in kennis en technieken. Daarom is het nog leuker geworden om een naturel gewenst resultaat te verkrijgen. Ik investeer graag veel tijd en aandacht aan het perfectioneren van mijn kennis en vaardigheden.

  Powderbrows is mijn favoriet omdat we met een zacht poedereffect een vollere wenkbrauw creëren en tegelijk meer symmetrie, evenwicht en een vollere look kunnen bereiken.
  Ook de lippigmentatie is een zeer mooi resultaat omdat we de lippen zacht kunnen accentueren en voller doen lijken.

  Eindeloos evolueren en een perfecte service is de boodschap! Wil je wat meer info of een intakegesprek? Dan hoor ik dit graag en zitten we even samen.

  Kay - Gelnagels
  Nagels zijn voor mij echt een passie geworden. Ik geniet ervan om voor iedereen de gepaste vorm en kleur te zoeken. Dan probeer ik mezelf in jullie schoenen te plaatsen om zo tot het beste resultaat te komen. Mijn eigen favoriete nagel zal altijd een naturelle look krijgen. Kort of iets langer, met een mooie nude kleur. Iets wat er ‘fris’ uitziet. Een tof kleurtje in de zomer of iets donkerder in de winter zou ik ook wel eens durven.

  Voor een lashlift kan je steeds bij mij terecht en binnenkort voor nog veel meer…stay tuned!

  Maxine - Skincare
  Ik help je graag op zoek te gaan naar de ideale producten om je huid in topvorm te brengen.
  Bij mij kan je terecht voor het advies van de juiste producten of de juiste behandeling in het salon. Ik vind het super om te zien hoe we samen jouw huidprobleem onder controle kunnen krijgen en streven naar een gezonde en stralende huid. De microneedling is mijn favoriete behandeling. Met deze verzorging kunnen we op alle aspecten van de huid werken en zo zeer plaatselijk en effectief te werk gaan.

  Voor extra tips & tricks omtrent de juiste skincare kan je steeds bij mij terecht!


  EEN TAFELTJE MINDER…

  Zoals velen van jullie al hebben gemerkt, is er een nageltafel minder. Dit omdat we meer ruimte willen creëren. Dit is momenteel een tijdelijke opstelling want zoals jullie weten hechten we bij Glow zeer veel belang aan de totaalbeleving, zintuigen prikkelen, harmonie en kwaliteit.

  We kiezen dan ook voor kwaliteit boven kwantiteit. Onze passie moeten we volgen, ons blijven specialiseren in onze eigen tak. Daarom kiezen we er ook voor om te streven naar perfectie in ons aanbod van behandelingen. Niet enkel de behandeling maar ook de opvolging is voor ons zeer belangrijk.

  Na wat brainstormen en ervaring tijdens het behandelen, ondervinden we wat plaatsgebrek om te kunnen bieden wat belangrijk is bij Glow. Het bezorgen van een me-time gevoel en advies op maat. Daarom zal er een restyling plaatsvinden. Alsook onze behandelruimtes op het gelijkvloers en op het eerste verdiep zullen op hun beurt een nieuwe look krijgen die zowel warmte als hygiëne moet uitstralen.

  Gans de zomer hebben we als bezige bijtjes gezocht naar de beste producten en behandelingen om ons aanbod in de toekomst compleet te maken. Ook dit zal een mooi plaatsje krijgen. Er staan vanaf september nog een aantal perfectiecursussen op de planning zodat we jullie de beste kwaliteit kunnen aanbieden.


  EEN NIEUW HUIDANALYSETOESTEL

  Omdat we geven om jouw huid, zijn we opzoek gegaan naar een huidanalyse toestel. Hiermee kunnen we in de diepere lagen van de huid gaan kijken. Huidproblemen starten vaak in dieper gelegen huidlagen, die we op het eerste zicht nog niet kunnen zien met het blote oog. Zo kunnen we huidproblemen doelgericht gaan verbeteren en vaak zelf voorkomen.

  Onze prioriteit en voldoening is samen de positieve evolutie te zien van jouw huidconditie!
  Daarom is dit toestel dé geschikte tool. Samen met onze vakkennis kunnen we het beste aanraden voor de huid, zowel voor thuisverzorging als een behandeling bij ons in het salon.

  Het nieuwe toestel die wij gaan gebruiken is MoreMe.

  Enkele voordelen:
  • Het huidanalysetoestel werkt met huidscans en stelt behandelingen voor. Het scant de huid op het niveau van de drie huidlagen.
  • Detecteert de meest voorkomende huidaandoeningen: droge huid, huidvlekken, opgehoopt vet, dikte van de opperhuid, teint, positie van de gelaatstrekken, puistjes, rimpels, poriën, acne, verouderde huid (als gevolg van langdurige blootstelling aan zonlicht), oppervlakkige bloedvaatjes enz.
  • Simuleert hoe de huid er later gaat uitzien. Bij elke analyse krijg je een gepersonaliseerd rapport.

  KIM ALS HUIDCOACH

  Ik ben intussen aan een leeftijd gekomen dat ik merk dat mijn huid wat meer aandacht en verzorging nodig heeft. Daarom ben ik mij nog wat meer gaan verdiepen in de huid.

  Hoe functioneert het?
  Wat zijn de oorzaken van vele huidproblemen, van huidveroudering, ...?

  Het is onze verpakking, een orgaan en we willen dat dit zo lang mogelijk in een perfecte conditie blijft. Mooi en gezond ouder worden is altijd leuk. Omdat ik enkel de beste begeleiding en advies wil geven aan mijn klanten, heb ik er dan ook voor gekozen om mezelf een upgrade te geven en een intensieve cursus huidtherapeut/coach te volgen.
  Naar mijn inzien is het zo belangrijk om gericht en op maat advies te geven, te weten wat we gebruiken en welk resultaat we mogen verwachten.

  Moet iedereen dan op de voet opgevolgd worden bij een huidbehandeling?
  Zeker niet, we helpen je waar nodig en de behandeling moet aangenaam blijven.
  We begrijpen dat sommigen onder jullie geen behoefte hebben aan opvolging en gewoon nood hebben aan een goede, resultaatgerichte relaxbehandeling.

  Ook daarvoor ben je bij Glow aan het juist adres!


  BIJKOMEND HUIDVERBETEREND MERK & NIEUWE MINERALE MAKE UP

  Als we ons specialiseren in huidverbetering dan voelen wij ook dat we iets te beperkt zijn met enkel Germaine de Capuccini. Gans de zomer zijn we al op prospectie geweest en zijn al een aantal merken de revue gepasseerd. Bij Glow zoeken we naar de perfecte match met de huidige producten om jullie het beste aanbod te geven.

  Wist je dat make up ook huidverbeterend kan werken? Minerale make up is gezond voor de huid en een mooie aanvulling op je essentiële huidverzorging. Daar willen we terug de juiste producten in huis hebben die je naturel mooi maken. Een aanbod die niet té uitgebreid is en toch alles is wat je nodig hebt.

  Get the look you love and the skin you want!

  Binnenkort meer daarover.


  Veel groetjes,
  Team Glow
It's time to glow