Perfectietraining
Academy

Perfectietraining nagelstyliste

 • Ben jij een nagelstyliste met passie voor je vak maar blijf je wat hangen? Wil je nog wat extra kennis bijschaven maar vind je geen cursus die op maat is en aan je wensen voldoet?

  Dan ben je bij Glow aan het juiste adres! Je kan vanaf nu een basis perfectiecursus volgen met tal van extra opties. Het unieke bij een Glow-cursus is dat het een traject op maat is waar er wordt gewerkt aan jouw persoonlijke verbeterpunten. Een echte boost voor je zelfvertrouwen en skills.

  Hoe gaan we te werk?

  1. Intakegesprek
  Bij inschrijving krijg je een onlinevragenlijst die ons duidelijk maakt wat er precies verwacht wordt van de cursus. Daarna spreken we af in de schoonheidssalon voor een kennismakingsgesprek waar we samen jouw persoonlijk programma opstellen en plannen we de verschillende trainingen in.

  2. Basis perfectietraining
  In de basiscursus leer je hoe je efficiënter nagels kan leggen en welke werkmethode het beste bij jou past. Ook bekijken we hoe we de kwaliteit kunnen verbeteren van de gelegde nagels. Dit zijn privélessen waar we samen jou vooruithelpen.

  3. Extra opties
  Naast de basiscursus kan je extra cursussen aanschaffen die jij wenst te volgen:

  • Een extra sessie voor basis perfectietraining
  • Werken op de snelheid met een stappenplan
  • Vormbepalingen
  • Babyboom
  • French nails
  • Coaching en ondersteuning voor jouw zaak/onderneming

  Voorzie voor de cursussen een eigen model. Er kan gewerkt worden met onze producten of eigen producten naar wens. Penselen worden zelf meegebracht.

  Samen bekijken we welke stappen jij moet doorlopen om te groeien in je vak. We werken zowel aan de vaardigheden als aan de doelen die je wilt bereiken. Na deze cursussen volgt een evaluatie en krijg je een certificaat van deelname.


  Nog vragen? Stuur ons een mailtje!